Να επεκτείνει το αήττητο θέλει ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Να επεκτείνει το αήττητο θέλει ο Ολυμπιακός

bet365

Τον πρωτοπόρο και αήττητο χωρίς απώλεια σετ Ολυμπιακό υποδέχεται ο Πορφύρας για την 7η αγωνιστική της Volleyleague.


Η ομάδα του Βασίλη Πανδή προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή με 3-2 στο Μαρκόπουλο και στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Αυτό θα είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του Πορφύρα, μετά την ήττα από την Ηλιούπολη στο τάι μπρέικ την 4η αγωνιστική. Αυτή είναι η τρίτη έξοδος του Ολυμπιακού μετά τη Σαντορίνη και την Ηλιούπολη, τις οποίες είχε νικήσει με 3-0.
Σε όλες τις αναμετρήσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Α' αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Κασιμάτη.
Η 7η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Οι αθλήτριες όλων των ομάδων της Volleyleague το διήμερο 25-26/11 θα κρατήσουν πανό με μήνυμα «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!» το οποίο και θα συνυπογράψουν.

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): Στόχος του αγώνα για εμάς είναι να αποκομίσουμε πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το παιχνίδι για την προετοιμασία μας ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων που είναι στα μέτρα μας».
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα».
STAT TIPS
Πέντε παιχνίδια έχει δώσει ο Ολυμπιακός και 4 διαφορετικές 1ες σκόρερ έχει σε κάθε ματς. 1η αγωνιστική η Χίπε με 14, 2η η Πολ με 21, 4η πάλι η Χίπε με 18 πόντους, 5η η Νιέμερ με την Λαμπρούση από 11 πόντους και την 6η η Νομικού με 12.
Για 3ο σερί παιχνίδι ο Πορφύρας πήγε σε 5 σετ. Από αυτά τα 3 ματς στη νίκη επί του Μαρκόπουλου είχε καλύτερο ποσοστό στην επίθεση με 52/132, 39,4 % και περισσότερα μπλοκ 13, αλλά και λιγότερους άσσους, 6.
Δύο σερί παιχνίδια με 21 πόντους έχει η Κομλένοβιτς του Πορφύρα. Στο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο είχε 20/51 επιθέσεις 39,2 % και 1 άσσο.
Τα αποτελέσματα της Volleyleague
Η βαθμολογία
Στατιστικά

Π. Σαλπέας (οδηγός), 20.00 ΑΟΦ Πορφύρας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Οικονόμου Μ.-Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Κατσιάρας - Γεωργιάδης Εμμ. Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα