Κατάσχεση στην ΕΟΠΕ για 55.000 ευρώ

Gazzetta team
Κατάσχεση στην ΕΟΠΕ για 55.000 ευρώ

bet365

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στο ελληνικό βόλεϊ με την ΕΟΠΕ να αντιμετωπίζει εκτός των άλλων και κατάσχεση εταιρίας για οφειλές 55.000 ευρώ.

Τα οικονομικά προβλήματα στην ΕΟΠΕ είναι μεγάλα και αφορούν πολλές από τις προηγούμενες διοικήσεις. Προβλήματα που κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους, με τελευταίο αυτό της κατάσχεσης για χρέος 55.000 ευρώ στην εταιρία «Morning Star», η οποία εξέδιδε αεροπορικά εισιτήρια στην ελληνική ομοσπονδία. Τα χρήματα αυτά έχουν να κάνουν με χρέη προηγούμενων διοικήσεων και όχι αυτής του Γιώργου Καραμπέτσου, με τον πρόεδρο της Ομοσπονφίας να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από τότε που ανέλαβα πριν από δύο χρόνια κάθε μέρα ζω με το φόβο των κατασχέσεων. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να φύγω, αλλά όχι τώρα. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι για να ξεπεράσει η ΕΟΠΕ και αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Με τη βοήθεια των σωματείων, των εργαζομένων, αλλά και όσων έχουν βοηθήσει τη διοίκησή μας, πιστεύω να ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα