Σοβαρά επεισόδια στο «Μάκης Λιούγκας», όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ για το Κύπελλο Συνοσπονδιών γυναικών! Μετά από 45 λεπτά διακοπής λόγω ρίψης δακρυγόνων από τα ΜΑΤ ο αγώνας άρχισε κανονικά!

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Γαλατάσαραϊ. Δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να μπουν στην κεντρική εξέδρα και ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις με τους οπαδούς, ενώ επεσαν και δύο δακρυγόνα! Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, οι διαιτητές αποσύρθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά.

Μετά από 45 λεπτά ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας δύο αστυνομικοί και ένας οαδός, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στον γλουτό, είναι οι τρεις τραυματίες από τα επεισόδια που έγιναν λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι προσαγωγές που έγιναν από την αστυνομία είναι 25, ενώ 150 καθίσματα καταστράφηκαν.