Ισόπαλοι στο Ρέντη
Με τον Ολυμπιακό να παίζει χωρίς Χιμένεθ, Φιλίποφ, Κουζούνη, Ανδρεάδη και να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει ακόμα και τον δεύτερο πασαδόρο του Παμβοχαϊκού Μιχάλη Λιόντα και την Κηφισιά χωρίς τον Εστράδα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 (20-25, 22-25, 25-18, 27-25) σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ρέντη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τα δύο πρώτα σετ, αλλά στην συνέχεια κατάφεραν και πήραν τα άλλα δύο, όμως λόγω έλλειψης χρόνου αποφασίστηκε να μην γίνει και πέμπτο. Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός από τον Λιόντα που μπήκε στο 4ο σετ, ο Νοβότνι χρησιμοποιήθηκε και ως λίμπερο στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο. Από την πλευρά της η Κηφισιά με σαφώς λιγότερες ελλείψεις δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του αντιπάλου.
Τα σετ : 20-25, 22-25, 25-18, 27-25
Ολυμπιακός : Νοβότνι (έπιαξε λίμπερο στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο σετ), Λιβαθινός, Πετρέας, Κοκκινάκης, Ιωάννου, Κανέλλος, Σωτηρίου (λ) / Μάρκου, Λιόντας
Κηφισιά: Ντε Ρόκο, Μπέλλος, Καρυπίδης, Παπαδόπουλος, Νικολάκης, Καλαϊτζίδης, Ταμπουρατζής (λ) / Παπαδημητρίου, Δεληπρίμης, Καρακίτσος, Μαυράκης (λ)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
