Μια αγωνιστική στον Ηρακλή
Οι κυανόλευκοι θα στερηθούν την παρουσία του κόσμου τους στο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Φοίνικα Σύρου, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο 500 ευρώ.
Στις άλλες αποφάσεις που έλαβε το αρμόδιο όργανο της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, αθώωσε το σωματείο ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 26/11/2011 ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Στο σωματείο ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης, στην αθλήτρια του ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΜΑΡΙΑ την ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και απαλλάσσει τον βοηθό προπονητή του ΔΕΡΜΑΤΗ ΓΙΩΡΓΟ για τη συμπεριφορά τους απέναντι στους διαιτητές του αγώνα της 3/12/2011 ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΦΙΛΙΑ – ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Τέλος, αναβολή για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 15:00 πήρε για να απολογηθεί στο σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
