«Πονοκέφαλος» για Σπυρόπουλο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Νίκου Σπυρόπουλου δεν είναι μόνο ο Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο Νίκος Νιόπλιας. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού κόπηκε από την Εθνική και φαίνεται να χάνει Άρη και Μπαρτσελόνα!
Πρόβλημα από το... πουθενά προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Σπυρόπουλο και ο Νιόπλιας ήδη... ταλαιπωρείται από «πονοκέφαλο». Ο διεθνής αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Κροατία την Τρίτη, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο. Έτσι, ο Σπυρόπουλος επιστρέφει αύριο στην Παιανία, όπου το ιατρικό τιμ θα τον εξετάσει σήμερα και παράλληλα θα αρχίσει αγώνας δρόμου για την επιστροφή του. Πάντως η πρώτη εκτίμηση λέει ότι δεν θα χάσει μόνο το σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, αλλά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου»!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
