Θέαμα από Σερμαντίνι και Πέρκινς (vids)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μία καλή προπόνηση ενόψει του «τελικού» με την Εφές έκανε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, όπου εκτός από την άνετη νίκη, προσέφερε και θέαμα, με Σπανούλη, Σερμαντίνι και Πέρκινς να πρωταγωνιστούν.
O «V-Span» σέρβιρε και οι υπόλοιποι εκτελούσαν. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης έβγαλε δύο εξαιρετικές ασίστ, σε Πέρκινς και Σερμαντίνι, ιδίως σε ό,τι αφορά αυτή προς τον Γεωργιανό και αμφότερες κατέληξαν σε εντυπωσιακά καρφώματα.
Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
