Διπλός Χάινς και Μήτσος (vid)
Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του Τop 10 της εβδομάδας, ωστόσο ήταν τόσο στο «2», όσο και στο «7». Το εντυπωσιακό του κόψιμο στο παιχνίδι με την Φενέρ στο «ΣΕΦ» στον Καγιά Πέκερ επιλέχθηκε ως η δεύτερη καλύτερη φάση της αγωνιστικής, ενώ μερικές θέσεις πιο κοντά ήταν το εξαιρετικό του κάρφωμα στον αιφνιδιασμό κι ενώ είχε προηγηθεί κλέψιμο του ίδιου.
Από εκεί και πέρα σε ακόμα ένα Top 10 βρίσκεται μία ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη, που τροφοδότησε εξαιρετικά τον Στεφάν Λάσμε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάμπεργκ και κατέλαβε την 9η θέση.
Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
