«Μπλόκο» στον Ούλριχ
Ο 38χρονος ποδηλάτης, ο οποίος υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της επαγγελματικής ποδηλασίας τιμωρήθηκε πριν από λίγες ημέρες από το δικαστήριο της Λωζάννης για παράβαση του κανονισμού περί ντόπινγκ (μετάγγιση αίματος).
Ενώ ο ίδιος έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση από το 2007, η Ομοσπονδία ποδηλασίας της χώρας του αποφάσισε να του απαγορεύσει οποιαδήποτε συμμετοχή, με αφορμή την πρόσκληση που του έγινε να πάρει μέρος τον προσεχή Αύγουστο σε αγώνα στο Μπίλεφελντ.
«Σύμφωνα με τον κανονισμό της ομοσπονδίας μας ο αποκλεισμός αφορά κάθε αγώνα σε δημόσιο χώρο που γίνεται με την έγκρισή μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος Ούντο Σπρένγκερ.
Ο Ούλριχ υπήρξε ένας από τους πιο πετυχημένους ποδηλάτες. Ήταν ο πρώτος Γερμανός που κατέκτησε τον Γύρο Γαλλίας το 1997, ενώ έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
