Νεκρός σε αγώνα μποξ! (vid)

Gazzetta team
Νεκρός σε αγώνα μποξ! (vid)

bet365

Ο πυγμάχος στην κατηγορία βαρέων βαρών, Ρόμαν Σιμάκοφ, δεν ξύπνησε ποτέ από το κώμα στο οποίο έπεσε στον έκτο γύρο του αγώνα με τον Σεργκέι Κοβαλίεφ.

Ο 27χρονος μετά τα απανωτά χτυπήματα του Σεργκέι Κοβαλίεφ έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο ρινγκ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι. Παρόλα αυτά, το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε. Μετά από δύο μέρες σε κωματώδη κατάσταση έχασε τη μάχη με τη ζωή. «Μπορώ να πω ότι η έρευνα για τον θάνατό του έχει ξεκινήσει» είπε ο εκπρόσωπος της ρωσικής ομοσπονδίας πυγμαχίας, Ιγκόρ Μαρούζοφ. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο διαιτητής έπρεπε να έχει σταματήσει πολύ νωρίτερα τον αγώνα.

Ο Σιμάκοφ έχασε τις αισθήσεις του στον 6ο γύρο μετά από τον επίσης Ρώσο αντίπαλό του, όμως μπόρεσε να σηκωθεί και να συνεχίσει στον επόμενο. Ομως εκεί επήλθε το μοιραίο καθώς από μετά από διαδοχικά χτυπήματα στο κεφάλι, όταν και έπεσε νοκ άουτ. Ηταν η πρώτη ήττα του με νοκ άουτ και μόλις η δεύτερη σε 21 αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα. Δυστυχώς, και η τελευταία του...

 

Τελευταία Νέα