Προβλέψεις για... ταμείο!

Γιώργος Βροντάκης
Προβλέψεις για... ταμείο!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πάνος Παπατσώρης μέσω του blog στο gazzetta.gr δίνει τις προβλέψεις του για τα σημερινά παιχνίδια του Στοιχήματος. Διαβάστε τα τέσσερα σημεία που προτείνει.

Της αλεπούς ο θάνατος στο Κουπόνι με πολλά από τα φαινομενικά πάντα φαβορί να σπάνε εύκολα, και μάλιστα στα διπλά ούτε καν στις ισοπαλίες. Αυτό που με χάλασε πάντως πραγματικά ήταν η γκέλα της Σαλκε σε ένα παιχνίδι μαγική εικόνα.

Πάμε όμως στα φρέσκα, μιας και ξημέρωσε νέα μέρα. Στα στάνταρ αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν ακόμη, μιας και τα πραγματικά στάνταρ και τα παιχνίδια που πραγματικά δεν σπάνε είναι τα χθεσινά.

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ

Η πρώτη μου επιλογή είναι το παιχνίδι στα «Πηγάδια» με την Ξάνθη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε αυτό το Ζευγάρι αυτό που πραγματικά επιβεβαιώνετε και δεν χαλαει σχεδόν ποτέ είναι τα λίγα τέρματα, οι δυο ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρούν 16 Under στα τελευταία 18 παιχνίδια, σε όσους θέλουν να ρισκάρουν σε μεγάλη απόδοση μπορεί να πάνε στο 0-1 τέρματα με 2.60 απόδοση, η το διπλό που μπορεί να επιβεβαιωθεί λόγο αναγκαιότητας για το «δικέφαλο».

 

ΠΡΟΤΑΣΗ Under 2


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΡΜΑ

Επόμενο παιχνίδι που έχω στις επιλογές μου είναι η Φιορεντινα να φτάνει επιτέλους στην πρώτη της νίκη. Δυο ισοπαλίες έχουν μόλις οι «Βιόλα» παραμένοντας πολύ χαμηλά στο Βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μόλις δυο πόντους. Ο άσος είναι σε ψηλά επίπεδα, και δεν θα τον αφήσω ακόμη και αν δεν έρθει ποτέ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Ένα παιχνίδι που ο άσος είναι του φόβου, όμως το σύνολο τερμάτων του θα κυμανθεί στα 2-3 τέρματα ,δεν είναι άλλο από τη Γιουβε που υποδέχεται την Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα ,και μπορεί κάλλιστα να σκοράρουν σε αυτή την άμυνα που έχει η Γιουβε, η οποία δεν δέχτηκε τέρμα μόνο από την Ουντινεζε. Αυτό το σύνολο στο Διαδίκτυο πληρώνει 2.00 απόδοση και αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3

 

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Τέλος από Ισπανία μεριά το μόνο καλό σημείο το οποίο βλέπω και πληρώνει αξιοπρεπώς είναι ο άσος για τη Μαγιόρκα. Οι «νησιώτες» στην έδρα τους είναι άλλη ομάδα, και μπορεί εύκολα να θυμηθούν τα περσινά κατορθώματα τους που κέρδιζαν οποία ομάδα την υποτιμούσε. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το τρομερό, ο ασος σε επίπεδα που αγγίζει τον διπλασιασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε φίλοι μου, και όχι προφήτες κατόπιν εορτής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα