Στην λίστα της Φενέρ και ο Ίβκοβιτς!

Gazzetta team
Στην λίστα της Φενέρ και ο Ίβκοβιτς!

bet365

Μετά τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Έτορε Μεσίνα ήταν η σειρά του Ντούσαν Ίβκοβιτς να προστεθεί στην λίστα με τους προπονητές που είναι υποψήφιοι να αναλάβουν την Φενερμπαχτσέ την επόμενη σεζόν.

Η φετινή χρονιά για την ομάδα της Φενερμπαχτσέ ήταν απογοητευτική, αφού απέτυχε και στην Ευρωλίγκα αλλά και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Έτσι λίγες ώρες μετά το αναμενόμενο διαζύγιο με τον Νέβεν Σπάχια, τουρκικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους τρεις προπονητές στους οποίους στοχεύει η Φενέρ για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Vatan αναφέρει ότι υποψήφιοι για τον πάγκο της Φενέρ είναι οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Έτορε Μεσίνα. Το νέο όνομα είναι αυτό του προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς τόσο ο τενχικός του Παναθηναϊκού, όσο και ο Ιταλός είχαν ακουστεί ξανά στο παρελθόν.

Μάλιστα για τον Μεσίνα έχει γραφτεί ότι έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει αποφασίσει αν θα μείνει στο ΝΒΑ ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει περαιτέρω λεπτομέριες και στην συνέχεια απλά αριθμεί τα επιτεύγματα του κάθε προπονητή και κλείνει λέγοντας ότι ένας από αυτούς μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Φενερμπαχτσέ και να παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα