Κασάπης: «Βατή η κλήρωση»

Gazzetta team
Κασάπης: «Βατή η κλήρωση»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τον Αετό Σκύδρας καλείται να αντιμετωπίσει η Καλλονή στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο προπονητής της, Μιχάλης Κασάπης, αισιοδοξεί και περιμένει πολύ κόσμο στο γήπεδο.
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Καλλονής, Μιχάλης Κασάπης, από το αποτέλεσμα της κλήρωσης των πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αετό Σκύδρας και αν προκριθεί, θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μία δεύτερη επιτυχία θα της εξασφαλίσει ένα ακόμα εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά με τον Πανσερραϊκό. Μιλώντας στην ιστοσελίδα sportlesvos.gr, ο Μιχάλης Κασάπης δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για μια βατή κλήρωση. Φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση, εξαρτάται από εμάς, αφού θα αγωνιστούμε εντός έδρας. Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως κληρωθήκαμε να παίξουμε το ματς της πρώτης φάσης, στο νησί. Αν και υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το χλοοτάπητα στη φυσική μας έδρα, εκτιμώ πως και στη Μυτιλήνη, θα τύχουμε της θερμής υποστήριξης των φιλάθλων μας. Γενικώς, ο κόσμος στη Λέσβο, διψά για ποδόσφαιρο και τον θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη φετινή προσπάθεια που κάνει η ΑΕΛΚ. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας και εμείς εκπροσωπούμε όχι μόνο την Καλλονή, αλλά ολόκληρη τη Λέσβο, επομένως χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των φιλάθλων. Μακάρι να πάνε όλα καλά στο πρώτο ματς με τον Αετό Σκύδρας. Δε σας κρύβω, πως θα ήθελα ένα πιο ηχηρό «όνομα» στη Δ΄ φάση από τον Πανσερραϊκό. Δεν πειράζει όμως. Πρόκειται για μια ομάδα που την ακολουθούν αρκετοί φίλαθλοι και εύχομαι να παίξουμε τελικά εμείς απέναντι στην ομάδα των Σερρών, ώστε να έρθει στο νησί και αρκετός κόσμος».
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα