Του αρέσουν τα θρίλερ! (vid)

Του αρέσουν τα θρίλερ! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Του αρέσουν τα θρίλερ! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 86-85 κόντρα στην Μακάμπι και την πρόκριση στο Final Four, με το παιχνίδι του να κρίνεται στον πόντο. To gazzetta.gr θυμάται τα «πράσινα» θρίλερ.

Η αρχή έγινε νωρίς και συγκεκριμένα στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Ισπανία για να παίξει με τη Μάλαγα και παρά το γεγονός ότι πήρε διαφορές 10 και 15 πόντων, το ματς έγινε θρίλερ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε να χάνει με 76-74 9.6'' πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά στην τελευταία επίθεση ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τρίποντο έκανε το τελικό 76-77 και έδωσε τη νίκη στους «πράσινους».

Ευρωλίγκα Πρώτη Φάση: Μάλαγα – Παναθηναϊκός 76-77

Ένας πολύ όμορφος τελικός έλαβε χώρα στο Ελληνικό, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να προσφέρουν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» ήταν τα αφεντικά της αναμέτρησης στην αρχή του αγώνα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Έφτασαν την διαφορά αρκετά ψηλά αλλά ο Ολυμπιακός όχι μόνο κατάφερε να επιστρέψει, πήρε κιόλας εκείνος μια αρκετά σημαντική διαφορά (ακόμα και πάνω από 10 πόντους). Ο Παναθηναϊκός όμως όπως ήταν λογικό δεν τα παράτησε και το ματς κρίθηκε ξανά στο τέλος. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την τελευταία επίθεση και ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο μετά από δύο χρόνια.

Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 71-70

Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στον πόντο η χθεσινή. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε για να τα παίξει όλα για όλα και το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά ήταν ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει την διαφορά ακόμα και στους 12 πόντους, ωστόσο η Μακάμπι στην τελευταία περίοδο τα έκανε όλα... σωστά. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να γυρίσει το ματς και να ισοφαρίσει μάλιστα λίγο πριν το τέλος σε 85-85. Ο Διαμαντίδης όμως έκανε το 86-85, η Μακάμπι δεν πρόλαβε καν να εκδηλώσει επίθεση στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την πρόκριση για το Final Four της Πόλης.

Πλέι οφ Ευρωλίγκας: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 86-85

Έχει και ήττες όμως...

Ο Παναθηναϊκός όμως έχει γνωρίσει και ήττες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, έχασε στην παράταση από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, από τον Ολυμπιακό με 78-77 στο ΣΕΦ αλλά και από την Μακάμπι στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με 92-94, επίσης στην παράταση.

Ευρωλίγκα Πρώτη Φάση: Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-78


Πλέι οφ Ευρωλίγκας: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 92-94


Πρωτάθλημα Ελλάδος: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 78-77

 

Τελευταία Νέα