Kλειστά τα στόματα (pics-vids)
Η τουρκική ομάδα έφτασε στη χώρα μας με ρεκόρ 1-4 και χωρίς τους Πρέλτζιτς και Ονάν για το παιχνίδι-τελικό με τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ο Σιμόνε Πιανιτζάνι θέλει να κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους τους παίκτες του σε αυτή την αναμέτρηση.
Το gazzetta.gr βρέθηκε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας του Ιταλού τεχνικού, αλλά κανείς παίκτης της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν είπε το παραμικρό λόγω του ότι υπήρχε ρητή εντολή να μην γίνει οποιαδήποτε συνέντευξη ή δήλωση πριν το ματς με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος. Γι’ αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε μόνο φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


