Ο Τσιτσιπάς για την ανατροπή στο «δεύτερο ημίχρονο» με τον Μάρεϊ και μετά… διπλό με τον Πέτρο

O Στέφανος Τσιτσιπάς βγάζει άμυνα στο ματς με τον Μάρεϊ στο Wimbledon
Μετά τις 17:00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Αντι Μάρεϊ θα επιστρέψουν στο Center Court του Wimbledon, με τον Σκωτσέζο να έχει προβάδισμα 2-1 σετ.

Αφού μάζεψε δυνάμεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει σήμερα στο γήπεδο, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον Αντι Μάρεϊ.

Ο Σκωτσέζος προηγείται με 2-1 σετ και ο Στέφανος θα αναζητήσει την ανατροπή, όπως ακριβώς συνέβη και στον πρώτο γύρο κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, όπου το ματς τους διεκόπη λόγω βροχής και την επόμενη μέρα το 0-1 έγινε 3-2 για τον Τσιτσιπά.

Βέβαια στην περίπτωση του Μάρεϊ, όπως φάνηκε και χθες, θα έχει να αντιμετωπίσει και το κοινό που θα «σπρώχνει» τον δικό του τενίστα για να φτάσει στον τρίτο γύρο.

Το ματς θα αρχίσει αμέσως μετά την αναμέτρηση του Αλκαράθ με τον Μίλερ, παιχνίδι που ξεκινά στις 15:30 ώρα Ελλάδος. Επομένως οι Τσιτσιπάς και Μάρεϊ θα γυρίσουν στο γήπεδο όχι πριν τις 17:00.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο πέρα από αυτά τα δύο ματς, περιλαμβάνει και τα παιχνίδια των Σβιόντεκ - Μάρτιτς και Τζόκοβιτς - Βαβρίνκα, με το τελευταίο ματς φυσικά να είναι ένα από τα all time clasic των grand slam.

Στο No.1 Court θα αγωνιστούν οι Σαμπαλένκα, Ζαμπέρ και Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς το βράδυ - κι αφού πάρει τις απαραίτητες ανάσες απο το ματς με τον Μάρεϊ - θα παίξει και στο διπλό μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, όπου στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Φιλ και Βαν Ας.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημέρας (7/7)

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα