Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (vids)

Βασίλης Τσίγκας
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (vids)
Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε 1-0 της Άσλεϊ Μπάρτι, όμως το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση (5-7, 6-2, 6-0) στα ημιτελικά του Western & Southern Open του Σινσινάτι.

Η ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή στο πρώτο σετ, καθώς μετά το 2-5 με το οποίο είχε βρεθεί πίσω, πήρε πέντε συνεχόμενα games για το 7-5!

Αυτή η ανατροπή, όμως, δεν ήταν αρκετή για να αποθαρρύνει την Μπάρτι, η οποία και στα τρία σετ έκανε πολύ γρήγορα break και στα δύο τελευταία κατάφερε να κρατήσει.

Το δεύτερο σετ τελείωσε στο 6-2, ενώ στο τρίτο η Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει κανένα game, με το Νο.1 του ταμπλό να το κατακτά με 6-0.

Με την πορεία της, πάντως, στο Σινσινάτι, η Σάκκαρη θα ανέβει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο.31 την ερχόμενη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα