Αλκαράθ: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο

Δημήτρης Μύτικας
alcaraz_monte_carlo24
Την αποχώρηση του από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο ανακοίνωσε ο Κάρλος Αλκαράθ, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ένας τραυματισμός στο δεξί χέρι κράτησε εκτός του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο τον Κάρλος Αλκαράθ με τον Ισπανό τενίστα ν' αποσύρει τη συμμετοχή του από το 1000άρι του Μονακό. Την ανακοίνωση της απόσυρσής του έκανε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο έκανε γνωστό πως βρισκόταν στο Πριγκιπάτο με τραυματισμό στο δεξί χέρι, το οποίο προσπάθησε έως το τελευταίο λεπτό να ξεπεράσει. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με συνέπεια να μην είναι δυνατή η συμμετοχή του Αλκαράθ. Αυτό σημαίνει πως ο Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος ήταν αντίπαλος του νεαρού Ισπανού, θ' αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Σονέγκο που θα αντικαταστήσει τον νεαρό Ισπανό.

Αναλυτικά έγραψε στη δημοσίευσή του:

«Δούλευα στο Μόντε Κάρλο και προσπαθούσα να αναρρώσω μέχρι το τελευταίο λεπτό από τον τραυματισμό στο δεξί χέρι, αλλά δεν ήταν δυνατό και δεν μπορώ να παίξω. Πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω. Τα λέμε του χρόνου».

Σημειώνεται πως για δεύτερη σερί χρονιά ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα λάβει μέρος στο τουρνουά Masters του Μονακό, καθώς και πέρυσι είχε αποσύρει τη συμμετοχή του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Julian Finney
 

ATP Τελευταία Νέα