Ναδάλ: «Έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς εδώ και δύο μήνες» (vid)

Newsroom
Ναδάλ: «Έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς εδώ και δύο μήνες» (vid)
Ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε πως έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Στον τελικό του Copa Del Rey, ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαγιόρκα, παρευρέθηκε ο Ράφα Ναδάλ για να υποστηρίξει την ομάδά της γενέτειράς του.

Μετά το τέλος του τελικού, όπου η αγαπημένη του Μαγιόρκα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ο Ισπανός τενίστας έκανε δηλώσεις τόσο για τον αγώνα όσο και για το γεγονός ότι απέσυρε την συμμετοχή του από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο ίδιος τόνισε πως λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς δεν μπόρεσε να είναι παρών στο τουρνουά του Μονακό, λέγοντα χαρακτηριστικά πως δεν τον αφήνει το σώμα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ράφα Ναδάλ:

«Δυστυχώς δεν με αφήνει το σώμα μου. Ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα και στην καθημερινότητά μου. Έχω πράγματα να λύσω και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε θέση για να αγωνιστώ. Σε προσωπικό επίπεδο ειλικρινά τα πράγματα είναι όλα καλά, αλλά σε επαγγελματικό είναι δύσκολα. Σε τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι όλα αυτά που έζησες κατά τη διάρκεια της καριέρας σου, πράγματα που έζησες και που δεν είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα ζήσεις. Συνεχίζω να προσπαθώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη.

Πάω μέρα με τη μέρα. Δεν αποκλείω τίποτα, ούτε αν θα αγωνιστώ στη Βαρκελώνη την άλλη εβδομάδα, ούτε στη Μαδρίτη. Δεν κατάφερα να είμαι στο Μόντε Κάρλο, αλλά όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να πάω εκεί λόγω μικρών προβλημάτων που αντιμετωπίζω. Ψυχικά προβλήματα έχουν όλοι οι άνθρωποι. Προφανώς υπάρχουν όταν είμαι στη δουλειά μου για πολύ καιρό και δεν μπορώ ακόμα να πετύχω τους στόχους μου. Αλλά τους τελευταίους 2 μήνες έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς. Δεν έχω καταφέρει να συνέλθω 100%. Πηγαίνω σιγά-σιγά και πολύ προσεκτικά, αυτή είναι η αλήθεια».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα