Νάρντι: «Δεν ήθελα να χάσω με 6-1, 6-1 από τον Τζόκοβιτς»

Δημήτρης Ντζάνης
Nardi
Ο Λούκα Νάρντι ζει το δικό του όνειρο μετά τη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells, τι είπε ο 20χρονος Ιταλός μετά τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του.

Ο Λούκα Νάρντι είναι ένα από τα πρόσωπα του Indian Wells. Ο 20χρονος Ιταλός, βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό ως τρίτος lucky loser και έφθασε να νικά το είδωλό του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16».


«Ακόμα έχω αφίσα του Τζόκοβιτς στο δωμάτιό μου. Κάθε βράδυ που πάω για ύπνο βλέπω τον Νόβακ Νομίζω ότι θα την κρατήσω», δήλωσε αρχικά ο Νάρντι μετά τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, για να συμπληρώσει: «Είναι εκπληκτικό συναίσθημα, δεν φανταζόμουν ότι θα αναμετρηθώ μαζί του και τώρα τον νίκησα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Έγινε ο πρώτος lucky loser στην ιστορία που κέρδισε Σέρβο, κάτι που δεν φανταζόταν και στα πιο τρελά του όνειρα. Αναφερόμενος στις σκέψεις του πριν βρεθεί απέναντι στο είδωλό του, ο Νάρντι δήλωσε: «Απλά είπα στον προπονητή μου ότι δεν ήθελα να χάσω με 6-1, 6-1.

Νομίζω ξεκίνησα καλά, ο αέρας δεν βοήθησε κανέναν μας. Κατάλαβα στα ράλι όμως ότι αισθάνομαι καλά και άρχισα να το πιστεύω από τα πρώτα γκέιμ. Προσπαθούσα να μην ακούω τον κόσμο. Μετά το ματς, οι προπονητές μου μού είπαν ότι ο κόσμος φώναζε για εμένα. Είναι απίστευτο, κόντρα στον Τζόκοβιτς, τον καλύτερο όλων των εποχών. Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη στιγμή».

Ο Νάρντι μπήκε στο τουρνουά από το Νο.123 στην παγκόσμια κατάταξη και ήδη έχει σκαρφαλώσει στο Νο.95 για νέο ρεκόρ καριέρας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα