Τσιτσιπάς: Ξημερώματα κάνει πρεμιέρα στο Ιντιαν Γουέλς με Λούκας Πουίγ

O Στέφανος Τσιτσιπάς επιχειρεί backhand
Ο Γάλλος Λούκας Πουίγ θα είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Ιντιαν Γουέλς.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (για την Ελλάδα) κάνει ντεμπούτο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ιντιαν Γουέλς.

Ο Ελληνας τενίστας έμαθε τα ξημερώματα τον αντίπαλό του κι αυτός θα είναι ο Λούκας Πουίγ. Ο Γάλλος επικράτησε τον Γερμανού Αλτμάιερ με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί τρίτος κατά σειρά στο Stadium 3 και αναμένεται να ξεκινήσει στις 01:00 ώρα Ελλάδος.

Τσιτσιπάς και Πουίγ έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν και όλες είχαν νικητή τον Στέφανο. Η πρώτη ήταν το 2018 στο Χάλε, η δεύτερη το 2021 στη Μασσαλία και η τρίτη το 2022 στη Μαδρίτη, με τον Τσιτσιπά να μην έχει χάσει σετ.

Ο Πουίγ βρίσκεται αυτή τη περίοδο στο Νο273, αλλά έχει υπάρξει και Νο10 στο παρελθόν (2019), ενώ μετράει πέντε τίτλους καριέρας.
Ο νικητής στους «32» θα παίξει με αυτόν που θα επικρατήσει στον αγώνα του Φράνσις Τιάφο με τον Ντούσαν Λάζοβιτς.

Οσον αφορά τα σημερινά ματς, ο Μάχατς επικράτησε του Βαβρίνκα με 7-6, 4-6, 6-2, ο Ράονιτς του Ναγκάλ (αντικατέστησε τον Ναδάλ) με 6-3, 6-3, ο Μονφίς του Πουρσέλ με 6-1, 6-2, ο Σονέγκο του Κετσμάνοβιτς 7-6, 6-4, ο Σαφιούλιν του Εβανς 6-1, 5-7, 6-2 και ο Λάζοβιτς του Ρουσουβουόρι 7-5, 6-2. Ο Φιλς απέκλεισε επίσης τον Μπόργκες με 7-6, 6-2 και ο Τσόριτς τον Οφνερ με 6-2, 3-6, 6-0.

To αποψινό πρόγραμμα

Στο αποψινό πρόγραμμα, που ξεκινά στις 21:00 ώρα Ελλάδος, πέρα του Τσιτσιπά κάνει πρεμιέρα και ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, με αντίπαλο τον Ματέο Αρνάλντι, ενώ το πρόγραμμα ξεκινά στο κεντρικό στάδιο με το ματς του αήττητου φέτος Γιάνικ Σίνερ, με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Ντεμπούτο κάνει και η Ιγκα Σβιόντεκ κόντρα στην Κόλινς, αλλά και η Ριμπάκινα με αντίπαλο την Ποντορόσκα.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

 

ATP Τελευταία Νέα