Ιντιαν Γουέλς: Νίκη για Μάρεϊ, αύριο μαθαίνουν αντίπαλο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

O Αντι Μάρεϊ πανηγυρίζει
Τα μισά παιχνίδια έγιναν στην πρεμιέρα του Ιντιαν Γουέλς καθώς η βροχή διέκοψε βίαια το πρόγραμμα, με τον Αντι Μάρεϊ να είναι ανάμεσα στους λίγους νικητές της ημέρας.

Στη μέση έμειναν τα παιχνίδια χθες στον πρώτο γύρο του Ιντιαν Γουέλς, με τον Αντι Μάρεϊ πάντως να προλαβαίνει να παίξει και να παίρνει τη πρώτη του φετινή νίκη σε Masters.

Ο Βρετανός τενίστας έπαιξε με έναν άλλο «βετεράνο» τον Νταβίντ Γκοφέν και κέρδισε με 6-3, 6-2.

Στον δεύτερο γύρο ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αντρέι Στον επόμενο γύρο πέρασαν και οι Αλεξάντερ Σεφτσένκο, Μπράντον Νακασίμα, Γιάνικ Χάνφμαν και Ματέο Αρνάλντι (παίζει με Αλκαράθ στην επόμενη φάση), με το πρόγραμμα να διακόπτεται λόγω βροχής.

Τα ξημερώματα ήταν αν βγει και ο αντίπαλος του Τσιτσιπά από την αναμέτρηση του Πουίλ με τον Αλτμάιερ, αλλά πρόλαβαν να παίξουν μόνο τρία games (2-1 ο Γάλλος) και το παιχνίδι θα συνεχιστεί απόψε μετά τις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Τα ξημερώματα για την Ελλάδα, γύρω στις 04:00, θα γίνει και το παιχνίδι που βγάζει αντίπαλο για την Μαρία Σάκκαρη, αυτό μεταξύ των Μπογκτάν και Σνάιντερ, το οποίο έχει οριστεί τελευταίο χρονικά στο court 9.

 

ATP Τελευταία Νέα