Τσιτσιπάς: Εκλεισε στο Γκστάαντ παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων

O Τσιτσιπάς σε slice
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «γεμίζει» το πρόγραμμά του για την χωμάτινη σεζόν, με τουρνουά στην Ελβετία παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με το Sunshine double θα κλείσει το πρώτο κομμάτι της σεζόν στη σκληρή επιφάνεια και θα ακολουθήσει η χωμάτινη σεζόν, όπου ήδη κλείνει τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη και σήμερα έγινε γνωστό πως θα αγωνιστεί και στο 250αρι τουρνουά του Γκστάαντ στην Ελβετία.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 15-21 Ιουλίου, το οποίο σημαίνει μετά το Wimbledon και την σεζόν στο γρασίδι. Μία ασυνήθιστη κίνηση από τον Στέφανο, η οποία βέβαια ερμηνεύεται στο ότι μία εβδομάδα μετά θα πρέπει να αγωνιστεί ξανά στο χώμα, καθώς θα παίξει για δεύτερο φορά στα courts του Roland Garros, αλλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το διάστημα 15-27 Ιουλίου έχουν προστεθεί 4 τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια (Γκστάαντ, Μπάσταντ, Κιτσμπούχελ, Ούμαγκ) ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Ετσι τα 250αρια θα γεμίσουν με παίκτες που θα πάνε στο Παρίσι, ενώ αντίθετα το 500αρι στην Ουάσιγκτον που θα διεξάγεται παράλληλα, θα στερηθεί πολλών ονομάτων.

Το ολυμπιακό τουρνουά ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου, ενώ δύο ημέρες μετά ξεκινά το Masters στον Καναδά

 

ATP Τελευταία Νέα