Έδειξε τον δρόμο ο Νόλε
Ο 26χρονος σούπερ σταρ κέρδισε σε straight sets τον Ράντεκ Στέπανεκ (7-5, 6-1, 6-4) στην κατάμεστη Belgrade Arena και η ομάδα του έκανε το 1-0 σε βάρος της πρωταθλήτριας Τσεχίας. Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο, μάλιστα, συνέχισε το εκπληκτικό σερί του, αφού από τον τελικό του US Open μετράει 23 συνεχόμενες νίκες και τέσσερις τίτλους! Ακολουθεί το ματς του Τόμας Μπέρντιχ με τον άπειρο Ντούσαν Λάγιοβιτς, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι πολλά θα κριθούν στο αυριανό (16/11) παιχνίδι του διπλού... Θυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.
Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο πρώτο σετ ο Νόλε. Ο ηγέτης της Σερβίας προηγήθηκε με 5-2, ωστόσο ο Στέπανεκ επανήλθε δυναμικά στο ματς και ισοφάρισε σε 5-5. Ο Τζόκερ, όμως, δεν απογοήτευσε τους συμπατριώτες του, που τα έδιναν όλα από την εξέδρα. Πήρε δύο γκέιμ στη σειρά και έβαλε τις βάσεις για την επιτυχία του.
Τρία μπρέικ πόιντ αντιμετώπισε ο Τζόκοβιτς στο 1-1 του δεύτερου σετ και όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά με φουλ επίθεση στη συνέχεια έκανε το 2-0 χωρίς να χάσει γκέιμ. Το νερό, πλέον, είχε μπει στο αυλάκι για τον Σέρβο και μόνο με θαύμα θα του ξέφευγε η νίκη.
Ο 35χρονος Τσέχος, πάντως, πάλεψε στο τρίτο σετ. Άντεξε ως το 4-4, ωστόσο στο σημείο αυτό χτύπησε ο δαιμόνιος Νόβακ. Έκανε το 5-4 και στη συνέχεια σέρβιρε με επιτυχία για την 9η νίκη του σε 10 αγώνες κόντρα στον Στέπανεκ. Τα κατάφερε μετά από προσπάθεια 2 ωρών και 10 λεπτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.