Τζόκοβιτς: «Πρόκληση ο Ναδάλ»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Πρόκληση ο Ναδάλ»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει υποστεί οδυνηρές ήττες από τον Ράφα Ναδάλ και ο σημερινός τελικός (10μ.μ.) στο Λονδίνο είναι σε έναν βαθμό η ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω! Αποστολή: Βίκυ Γεωργάτου.

"Είχαμε και οι δύο φοβερή σεζόν, ειδικά εκείνος", είπε ο 26χρονος Σέρβος. "Άξια βρίσκεται στο Νο.1. Φυσικά, όποτε παίζουμε είναι πρόκληση και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά που έχουμε μετά τα Grand Slam και θέλουμε και οι δύο να τελειώσουμε τη σεζόν με τίτλο".

Ο Νόλε ανέφερε και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει για να μπορέσει να βγει νικητής από τη μεγάλη αναμέτρηση. "Πάνω από όλα πρέπει να κουβαλήσω την εμφάνιση στον ημιτελικό, γιατί θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου στο τουρνουά. Το υψηλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς και η επιθετικότητα πρέπει να είναι δεδομένα για να τον κερδίσω. Θα πρέπει ασφαλώς να χρησιμοποιήσω και την εμπειρία μου από τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας".

Οι ήττες στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη αποτέλεσαν κίνητρο για το σερί των 21 νικών; "Νομίζω ότι έχω ανακάμψει μετά την ήττα στο US Open. Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου, τον κέρδισα και στο Πεκίνο. Φυσικά κάποιες ήττες από εκείνον ήταν απογοητευτικές, αλλά πλέον αισθάνομαι καλά. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω την αυτοπεποίθησή μου στον τελικό".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα