Γίγαντας σε όλα!

Gazzetta team
Γίγαντας σε όλα!
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έχει τα πάντα. Παικταράς, το καλύτερο παιδί, ενώ είναι και ελεύθερος για όσες ενδιαφέρονται! Αποστολή στο Λονδίνο: Βίκυ Γεωργάτου.

Ο 25χρονος Αργεντινός δεν είναι ο συνηθισμένος τενίστας... Ναι, παλεύει μέχρι τελικής πτώσεως για τη νίκη, αλλά ακόμα και στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς θα τον δεις να... κάνει χαβαλέ. Δέχεται με χάρη την ήττα, όπως έχει πει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στις νίκες δεν θα προκαλέσει, θα πανηγυρίσει δείχνοντας απλά τον ουρανό. Γιατί το παιδί είναι θρήσκο!

"Πηγαίνω στην εκκλησία όταν είμαι στην Αργεντινή και προσπαθώ να το κάνω και κατά τη διάρκεια των τουρνουά", είπε ο Πύργος του Ταντίλ. "Δεν είναι, όμως, εύκολο να βρεις εκκλησία πάντα και είναι πρόβλημα όταν σε ακολουθεί ο κόσμος παντού. Είμαι βαθιά καθολικός και προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος και να κάνω αυτό που με έμαθαν οι γονείς μου από τότε που ήμουν παιδί. Μερικοί αθλητές μπορεί να αλλάξουν, δεν είναι εύκολο όταν γίνεσαι διάσημος τόσο γρήγορα. Τα χρήματα, οι φωτογραφίες, οι φαν να σε ακολουθούν παντού, έχεις τα πάντα. Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, αλλά πρέπει να είσαι ήρεμος και να παραμένεις συγκεντρωμένος".

Ο Ντέλπο έπεσε θύμα κλοπής το περασμένο Σάββατο και φανταστείτε τη λύπη του, όταν συνειδητοποίησε ότι μέσα στην τσάντα ήταν το ροζάριο που του είχε ευλογήσει ο Πάπας... Κυκλοφόρησε χθες η είδηση ότι τα πράγματά του βρέθηκαν, ωστόσο τη διέψευσε με μελαγχολία στη συνέντευξη τύπου...

Ο ύψους 1.98 τενίστας δηλώνει ελεύθερος ("θα ήθελα να είχα κοπέλα, αλλά φέτος είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην καριέρα μου"), μένει στο Ταντίλ, στο σπίτι που ζούσε και στα εφηβικά του χρόνια και αν δεν ήταν τενίστας μάλλον θα είχε γίνει αρχιτέκτονας. "Μου αρέσει να μελετώ την κουλτούρα των χωρών και τα κτίρια. Είναι κάτι που κάνω στο τουρ. Βγάζω πολλές φωτογραφίες".

Ο Νο.5 τενίστας στον κόσμο έχει αύριο (9/11) το κρίσιμο ματς με τον Ρότζερ Φέντερερ, που θα κρίνει ποιος θα ακολουθήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά των ATP World Tour Finals. Θσ στεναχωρήσει πολύ κόσμο αν αφήσει έξω τον Ελβετό, όμως είναι βέβαιο ότι ακόμα και οι φαν του βασιλιά θα ξεπεράσουν πιο εύκολα τον... πόνο. Όλοι αγαπούν τον Ντέλπο!

 

Τελευταία Νέα