Η απογοήτευση και ο... Τόνι

Gazzetta team
Η απογοήτευση και ο... Τόνι
Σε straight sets έχασε από τον Ράφα Ναδάλ ο Στάνισλας Βαβρίνκα, αλλά σίγουρα ήταν η καλύτερή του εμφάνιση απέναντι στον εφιάλτη του. Γι' αυτό η ήττα μάλλον πόνεσε πιο πολύ... Αποστολή στο Λονδίνο, Βίκυ Γεωργάτου.

«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος, γιατί είχα τις ευκαιρίες μου», είπε ο 28χρονος Ελβετός που θέλει νίκη κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ την Παρασκευή (8/11) για να περάσει στα ημιτελικά των ATP World Tour Finals. «Έπαιζα το σωστό τένις, αλλά έκανα κάποια λάθη στους κρίσιμους πόντους. Όμως, γι΄αυτό είναι τόσο ισχυρός ο Ράφα. Ακόμα και όταν παίζεις το καλύτερό σου τένις, αυτός είναι εκεί, ψάχνει τρόπους για να σε κερδίσει. Έχω τώρα μια ευκαιρία. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν κερδίσω τον Φερέρ θα περάσω στην τετράδα. Άρα είναι στο χέρι μου. Σκέφτομαι θετικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδό μου. Έχω αυτοπεποίθηση».

Ο Σταν εξήγησε και γιατί παραπονέθηκε στον umpire κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ. «Δεν είναι κάτι προσωπικό ενάντια στον Ράφα ή τον Τόνι. Όλοι, όμως, ξέρουμε ότι ο Τόνι συνέχεια προσπαθεί να βοηθήσει τον Ράφα. Είναι φυσιολογικό, μέρος του παιχνιδιού. Αλλά καμία φορά είναι υπερβολικό. Δεν του είπε κάτι, δεν του έδωσε δεύτερη προειδοποίηση μόνο επειδή είναι ο Ράφα. Πριν από κάθε πόντο προσπαθούσε να τον καθοδηγήσει. Όλοι το βλέπουν. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, αλλά υπάρχουν κανόνες».

 

Τελευταία Νέα