Η ώρα των Masters

Gazzetta team
Η ώρα των Masters
H Πόλη του Φωτός θα γίνει σήμερα ακόμα πιο φωτεινή, καθώς όλα τα αστέρια κάνουν την πρεμιέρα τους στον δεύτερο γύρο του Paris Masters!

Την παράσταση, ασφαλώς, κλέβουν οι αιώνιοι αντίπαλοι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ. Ο αριστερόχειρας Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Μαρθέλ Γκρανόγερς στις 5.30μ.μ., ενώ ο βασιλιάς θα παίξει στις 8.30μ.μ. με τον Κέβιν Άντερσον. Ο 32χρονος Ελβετός θέλει τη νίκη και για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ΑΤΡ World Tour Finals του Λονδίνου (4-11/10), αν και όλα δείχνουν ότι θα περάσει ακόμα και αν χάσει.

Την αυλαία στο κεντρικό κορτ θα ανοίξει στις 11.30π.μ. ο Νταβίντ Φερέρ, που θα παλέψει με τον Λούκας Ροσόλ και περίπου τέσσερις ώρες αργότερα θα αρχίσει την προσπάθειά του ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Ο 25χρονος Αργεντινός θα αγωνιστεί κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς, που επανήλθε στα γήπεδα μετά την τετράμηνη τιμωρία του λόγω ντόπινγκ.

Το πρόγραμμα γενικά είναι... φουλ και περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Στάνισλας Βαβρίνκα μονομαχεί με τον Φελιθιάνο Λόπεθ, ο Φάμπιο Φονίνι με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και ο Τόμι Χάας με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Court Central (11.30π.μ.)
Φερέρ (3)-Ροσόλ
Μαού-Σιμόν (15)
Τσίλιτς-Ντελ Πότρο (4)
Ναδάλ (1)-Γκρανόγερς

Court Central (8.30μ.μ.)
Φέντερερ (5)-Άντερσον
Ράονιτς (10)-Χάασε

Court 1 (12μ.μ.)
Ίσνερ (13)-Πρζιέζνι
Ντόντιγκ-Αλμάγρο (12)
Βαβρίνκα (7)-Λόπεθ
Φονίνι (16)-Ντιμιτρόφ
Κολσράιμπερ-Χάας (11)
Αντούχαρ-Μπέρντιχ (6)

 

Τελευταία Νέα