Στο ύψος του ο Φερέρ

Gazzetta team
Στο ύψος του ο Φερέρ
Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο Valencia Open ο κάτοχος του τίτλου Νταβίντ Φερέρ, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του πάντα επικίνδυνου Γκαέλ Μονφίς.

Ο 31χρονος Ισπανός, επικεφαλής του ταμπλό, επικράτησε με 6-3, 6-2 και θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον Ζουλιέν Μπενετό. Το Ο2 του Λονδίνου, από την άλλη, άρχισε και πάλι να απομακρύνεται από τον Τόμι Χάας. Ο 35χρονος Γερμανός δεν κατάφερε κάμψει την αντίσταση του συμπατριώτη του Φίλιπ Κολσράιμπερ (3-6, 6-3, 6-3) και χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να είναι στους ATP World Tour Finals.

Δύο τάι μπρέικ χρειάστηκε ο Τζον Ίσνερ για να λυγίσει τον Έρνεστς Γκούλμπις. Ο Νο.4 τενίστας του ταμπλό κέρδισε με 7-6(4), 7-6(2) και έκλεισε ραντεβού με τον Ζερεμί Σαρντί, που έθεσε εκτός τον Φλόριαν Μάγερ με 4-6, 7-5, 6-3. Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο πήρε και ο Γιάρκο Νιέμινεν, μετά τη νίκη του με 6-3, 6-3 επί του Μπενουά Περ. Ο αριστερόχειρας Φινλανδός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Κολομβιανό Αλεχάντρο Φάγια.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης πέρασε ο Φάμπιο Φονίνι, που απέκλεισε με 6-3, 6-2 τον Μαρθέλ Γκρανόγερς και θα βρει στον δρόμο του έναν εκ των Νικολάς Αλμάγρο και Μίκαλ Πρζιέζνι.

 

Τελευταία Νέα