Σερένα και στα δύσκολα

Gazzetta team
Σερένα και στα δύσκολα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ακόμα και όταν είναι υπό πίεση η Σερένα Γουίλιαμς, ξέρει πού θα βρει το κλειδί της νίκης. Αυτό απέδειξε και στο Πεκίνο, περνώντας στην προημιτελικά του China Open!

Η 32χρονη Αμερικανίδα λύγισε τη Μαρία Κιριλένκο (Νο.18 στον κόσμο) με 7-5, 7-5 σε 97 λεπτά και παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου στην Κίνα. Έμεινε και στα δύο σετ πίσω με μπρέικ η Σερένα, όμως μίλησε στα δύσκολα και με επίδειξη δύναμης έφτασε στη μεγάλη νίκη. Συνεχίζει έτσι τη μαγική πορεία της τη φετινή σεζόν, αφού πάει φουλ για το δέκατο τρόπαιο μέσα στο 2013! Η επόμενη αντίπαλός της θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στην Κάρολιν Βοζνιάκι και τη Σλόουν Στίβενς.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Γέλενα Γιάνκοβιτς και διέλυσε την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο! Η έμπειρη Σέρβα, πρώην Νο.1 του κόσμου, επικράτησε με 6-0, 6-0 και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, όπου θα παίξει με τη Λούσιε Σαφάροβα. H 26χρονη Τσέχα κέρδισε σε ένα εξαιρετικό ματς που κράτησε 2 ώρες και 50 λεπτά την Άντρεα Πέτκοβιτς με 6-4, 6-7(4), 7-6(2).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα