Βίνους από τα παλιά!

Gazzetta team
Βίνους από τα παλιά!
Τον χρόνο πίσω γύρισε η Βίνους Γουίλιαμς και πέτυχε τεράστια νίκη σε βάρος της Βικτόρια Αζαρένκα στο Toray Pan Pacific Open!

Η 33χρονη Αμερικανίδα, Νο.63 πλέον στον κόσμο, επικράτησε σε straight sets (6-2, 6-4) και πήρε το εισιτήριο για τις "16" της διοργάνωσης. Σαν πρωταθλήτρια έπαιξε η μεγάλη αδερφή της Σερένα και δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν έχασε το προβάδισμα με 4-2 που πήρε στο δεύτερο σετ. Η Βίκα, επικεφαλής του ταμπλό, ισοφάρισε σε 4-4, όμως η Γουίλιαμς έκανε νέο μπρέικ και σέρβιρε στη συνέχεια με επιτυχία για τη νίκη. Επόμενη αντίπαλος της Βίνους είναι η εντυπωσιακή φέτος Σιμόνα Χάλεπ, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Άντρεα Πέτκοβιτς με 7-6(4), 6-3.

Ταλεντάρα η Μπουσάρντ!

Το άστρο της Γιουτζίνι Μπουσάρντ, No.46 στον κόσμο, έλαμψε και στο Τόκιο. Η 19χρονη Καναδή λύγισε με 5-7, 7-6(7), 6-3 τη Σλόουν Στίβενς (Νο.9 στο ταμπλό) και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα! Η ταλαντούχα τενίστρια συναντάει στον δρόμο της τη Γέλενα Γιάνκοβιτς, η οποία απέκλεισε με 6-4, 6-1 την Αγιούμι Μορίτα.

Σκούρα τα βρήκε στο πρώτο σετ του αγώνα με την Αλεξάντρα Βόζνιακ η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Νο.2 του ταμπλό, ωστόσο έμεινε μακριά από εκπλήξεις και κέρδισε με 7-6(5), 6-0. Θα παίξει τώρα με την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, που άφησε έξω την Κέισι Ντελάκουα (7-5, 6-3).

Έξω η Εράνι

Σε κακή κατάσταση η Σάρα Εράνι (Νο.3 του ταμπλό), ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, που έκλεισε ραντεβού με τη Σοράνα Κιρστέα (6-1, 6-2 τη Μισάκι Ντόι). Η Άνα Ιβάνοβιτς δεν είχε προβλήματα κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα (6-3, 6-0) και θα συναντήσει την Αντζελίκ Κέρμπερ στον επόμενο γύρο, ενώ η Κάρολιν Βοζνιάκι υπέταξε τη Φλάβια Πενέτα (6-2, 6-3) και θα αντιμετωπίσει τη Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα (6-2, 6-3 την Κίρστεν Φλίπκενς).

Η Μάντισον Κις, τέλος, λύγισε με 7-5, 6-2 τη Σουάι Πενγκ και παίζει με την Κβίτοβα και η Σαμάνθα Στόσουρ έβαλε φρένο στη 42χρονη Κιμίκο Ντάτε Κρουμ, την οποία νίκησε με 6-3, 7-6(2). Η Αυστραλή βρίσκει τώρα μπροστά της τη Λούσιε Σαφάροβα.

 

Τελευταία Νέα