Ξεκάθαρα τα φαβορί

Gazzetta team
Ξεκάθαρα τα φαβορί
Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Νέα Υόρκη, καθώς βγαίνει σήμερα το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του US Open στους άνδρες, ενώ συμπληρώνεται η τετράδα των γυναικών!

Ο Νταβίντ Φερέρ, Νο.4 του ταμπλό, θα μονομαχήσει περίπου στις 9 το βράδυ με τον Ρισάρ Γκασκέ (Νο.8) και θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ του απέναντι στον Γάλλο. Μετράει οκτώ νίκες σε εννέα αναμετρήσεις και είχε, μάλιστα, επικρατήσει σε straight sets πέρυσι στον τέταρτο γύρο του αμερικανικού Grand Slam.

Στο κορτ, όμως, επιστρέφει και ένας από τους σούπερ σταρ της διοργάνωσης, ο Ράφα Ναδάλ. Ο 27χρονος Ισπανός θα τεθεί αντιμέτωπος στις 4 τα ξημερώματα με τον Τόμι Ρομπρέδο (Νο.19), κόντρα στον οποίο μετράει μόνο νίκες (6-0). Έχει χάσει, μάλιστα, μόνο ένα σετ. Ούτε ο Ρότζερ Φέντερερ, βέβαια, είχε χάσει ποτέ από τον Ρομπρέδο (10-0), αλλά γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό... Τζόκοβιτς-Γιούζνι και Μάρεϊ-Βαβρίνκα θα συγκρουστούν αύριο (5/9).

Στις γυναίκες δεσπόζει ο ιταλικός εμφύλιος ανάμεσα στη Ρομπέρτα Βίντσι και τη Φλάβια Πενέτα. Την πρόκριση θα προσπαθήσει να πάρει και Βικτόρια Αζαρένκα κόντρα στην έμπειρη Σλοβάκα Ντανιέλα Χαντούτσοβα. Στην τετράδα ήδη βρίσκονται Σερένα Γουίλιαμς και Να Λι.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Arthur Ashe Stadium (7μ.μ.)
Ρομπέρτα Βίντσι (10)-Φλάβια Πενέτα
Ρισάρ Γκασκέ (8)-Νταβίντ Φερέρ (4)
(2π.μ.) Ντανιέλα Χαντούτσοβα-Βικτόρια Αζαρένκα (2)
Τόμι Ρομπρέδο (19)-Ράφα Ναδάλ (2)

 

Τελευταία Νέα