Ασπίδα στον Φέντερερ!

Gazzetta team
Ασπίδα στον Φέντερερ!
Λογικά, κάτι παραπάνω από όλους τους... ειδικούς, που περιμένουν πάντα στη γωνία τον Ρότζερ Φέντερερ, πρέπει να ξέρουν Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ!

"Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξε στο μάξιμουμ", είπε για το ματς του βασιλιά με τον Τόμι Ρομπρέδο ο Νόλε. "Σίγουρα, λοιπόν, υπάρχει η απορία γιατί δεν παίζει τόσο καλά. Ο κόσμος πρέπει να τον αφήσει λίγο ήσυχο, διότι είναι λογικό να μην κινείται όπως τότε που ήταν Νο.1 και κυρίαρχος. Για εμένα ακόμα παίζει πολύ καλά και αξίζει να είναι ανάμεσα στος πέντε κορυφαίους του κόσμου, χωρίς αμφιβολία. Πόσο θα παίζει ακόμα; Η απάντηση ανήκει σε αυτόν. Όμως, πόσο είναι, 32 ετών; Ο Τόμι Χάας είναι 35 και κοντά στο Top 10. O κόσμος τον βλέπει πάντα ανάμεσα στο Top 2, Top 3 και να παλεύει για Grand Slam τίτλους. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, είναι τεράστια έκπληξη".

Για την περίπτωση του Φέντερερ μίλησε και κάτοχος του US Open, ο Άντι Μάρεϊ. "Πολλοί παίκτες περνούν περιόδους, κατά τις οποίες δεν παίζουν το καλύτερό τους τένις και αυτό σίγουρα συμβαίνει με τον Ρότζερ περίπου από το Γουίμπλεντον. Είχε και κάποια προβλήματα με την πλάτη του. Χτυπάει την μπάλα καλά. Έχει ακόμα τα ίδια χτυπήματα. Όταν, όμως, χάνεις κάποια ματς, που θα έπρεπε να κερδίσεις τότε πέφτει κάπως η αυτοπεποίθησή σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτό παιχνίδι".

 

Τελευταία Νέα