King Roger! (vid)

Gazzetta team
King Roger! (vid)
Ακόμα και στην πιο τραγική του ημέρα, ο Ρότζερ Φέντερερ βγάζει φάσεις που σε κάνουν να... τσιμπιέσαι!

Ο βασιλιάς βρίσκεται στην τελική ευθεία της απίστευτης καριέρας του, χωρίς να ξέρουμε πότε ακριβώς σκέφτεται να κρεμάσει τη ρακέτα του. Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 και οι πραγματικοί φαν του αθλήματος σίγουρα θα... παρακαλάνε να μην πάρει τα λόγια του πίσω. Γιατί ακόμα και αν κατρακυλήσει περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη, ακόμα και αν δεν πανηγυρίσει αλλο μεγάλο τίτλο, μόνο τυχερός μπορείς να νιώθεις παρακολουθώντας τις εμπνεύσεις αυτού του υπεραθλητή!

Ας τον απολαύσουμε, λοιπόν, όσο... μας κάνει τη χάρη να μαγεύει τα κορτ. Και να προσφέρει φάσεις όπως αυτή κόντρα στον Τόμι Ρομπρέδο. Όταν προσποιήθηκε ότι θα κάνει drop shot, αλλά έστειλε βαθιά την μπάλα με slice και άφησε άγαλμα τον Ισπανό και άφωνους τους θεατές του Louis Armstrong Stadium...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα