Κλείστε το ραντεβού!

Gazzetta team
Κλείστε το ραντεβού!
Ήρθε η ώρα να μάθουμε αν Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στο κορτ του Arthur Ashe Stadium!

Οι δύο θρύλοι του αθλήματος θα παλέψουν απόψε για την είσοδό τους στα προημιτελικά του US Open και αν τα καταφέρουν θα έχουμε τη μετωπική! Ο 32χρονος Ελβετός παίζει περίπου στις 10μ.μ. με τον Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο (Νο.19 του ταμπλό), ενώ στις 2 τα ξημερώματα ο Ράφα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ (Νο.22).

Όλα τα φώτα πέφτουν στους αιώνιους αντιπάλους, όμως δεν παίζουν μόνο εκείνοι σήμερα! Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κόντρα του Ρισάρ Γκασκέ με τον Μίλος Ράονιτς όπως και αυτή ανάμεσα στον Νταβίντ Φερέρ και τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, από τις οποίες θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των προημιτελικών.

Σήμερα συμπληρώνεται η οκτάδα των γυναικών και την παράσταση ασφαλώς κλέβει η μονομαχία της Βικτόρια Αζαρένκα με την Άνα Ιβάνοβιτς. Έχουμε ακόμα τον ιταλικό εμφύλιο ανάμεσα στη Ρομπέρτα Βίντσι και την Καμίλα Τζόρτζι και τα ματς Σιμόνα Χάλεπ-Φλάβια Πενέτα και Άλισον Ρισκ-Ντανιέλα Χαντούτσοβα. Στη φάση των οκτώ ήδη βρίσκονται Σερένα Γουίλιαμς-Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και Να Λι-Εκατερίνα Μακάροβα.

Το πρόγραμμα της 8ης μέρας του US Open:

Arthur Ashe Stadium (6μ.μ.)
Άλισον Ρισκ-Ντανιέλα Χαντούτσοβα
Άνα Ιβάνοβιτς (13)-Βικτόρια Αζαρένκα (2)
Ρότζερ Φέντερερ (7)-Τόμι Ρομπρέδο (19)
(2μ.μ.) Φίλιπ Κολσράιμπερ (22)-Ράφα Ναδάλ (2)

Louis Armstrong Stadium (6μ.μ.)
Σιμόνα Χάλεπ (21)-Φλάβια Πενέτα
(10μ.μ.) Ρισάρ Γκασκέ (8)-Μίλος Ράονιτς (10)

Grandstand (6μ.μ.)
Καμίλα Τζόρτζι-Ρομπέρτα Βίντσι (10)
Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (18)-Νταβίντ Φερέρ (4)

 

Τελευταία Νέα