Καθάρισε ο Τζόκοβιτς

Gazzetta team
Καθάρισε ο Τζόκοβιτς
Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πήρε πιο δύσκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open.

Ο Μπέντζαμιν Μπέκερ ταλαιπώρησε αρχικά τον Νο.1 τενίστα στον κόσμο, όμως εκείνος βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη με 7-6(2), 6-2, 6-2 και συνεχίζει την πορεία του στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς. Ο 32χρονος Γερμανός είχε την ευκαιρία του στο πρώτο σετ, όταν σέρβιρε στο 5-4 για το 1-0, όμως... δεν άντεξε το βάρος και πέταξε τα δύο σετ πόιντ του. Ο Νόλε κυριάρχησε στο στο τάι μπρέικ που ακολούθησε και όλα έγιναν στη συνέχεια πολύ απλά για τον 26χρονο Σέρβο... Το παιχνίδι, πάντως, ήταν κακής ποιότητας και σε συνδυασμό με τη ζέστη της Νέας Υόρκης... κοίμισε τους θεατές που βρέθηκαν στο Arthur Ashe Stadium!

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα, που απέκλεισε παλικαρίσια τον Γιάρκο Νιέμινεν με 1-6, 6-3, 3-6, 6-3, 6-4. Ίδρωσε ο Τόμας Μπέρντιχ (Νο.5) για να λυγίσει με 7-6((3), 7-6(3), 6-3 τον ανερχόμενο Αμερικανό Ντένις Κούντλα και να κλείσει ραντεβού με τον Γάλλο Ζουλιέν Μπενετό, που κέρδισε 6-4, 6-3, 6-4 τον συμπατριώτη του Ζερεμί Σαρντί. Το εισιτήριο, τέλος, εξασφάλισε και ο Μαρθέλ Γκρανόγερς μετά τη νίκη του με 3-6, 4-6, 6-2, 6-3, 7-5 επί του Ρατζίβ Ραμ και θα παίξει με τον Τιμ Σμίτσεκ, που μετά από μαραθώνιο αγώνα υπέταξε με 3-6, 7-6(6), 2-6, 6-4, 6-4 τον Άλεξ Μπογκομόλοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα