Χωρίς προπονητή ο Τσονγκά

Gazzetta team
Χωρίς προπονητή ο Τσονγκά
Μόλις έναν χρόνο κράτησε η συνεργασία του Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά με τον Ρότζερ Ρασίντ.

Οι δρόμοι του 28χρονου Γάλλου, που δεν παίρνει μέρος στο US Open λόγω τραυματισμού στο γόνατο, με τον Αυστραλό χώρισαν και ο Νο.8 τενίστας στον κόσμο ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή. "Το εμπόδιο της γλώσσας και οι δυσκολίες αναφορικά με τη γεωγραφική μας κατάσταση δυσχέραιναν τη συνεργασία μας και στην ηλικία των 28 ο χρόνος για να πετύχω τους στόχους μου τελειώνει", ανέφερε σε ανακοίνωση ο Τσονγκά, αφού πρώτα τόνισε ότι έμαθε πολλά στο πλευρό του πρώην προπονητή του. "Ήδη εξετάζω μερικές επιλογές και ελπίζω τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα τις επόμενες μέρες".

Εξυπακούεται ότι το όνειρο του Τσονγκά δεν είναι άλλο από την κατάκτηση ενός Grand Slam τίτλου. Έφτασε κοντά το 2008, όμως ηττήθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πριν προσλάβει τον Ρασίντ, είχε μείνει χωρίς προπονητή για έναν χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα