Εράνι: «Δεν θέλω να παίζω»

Gazzetta team
Εράνι: «Δεν θέλω να παίζω»
Δεν προκάλεσε έκπληξη μόνο η (κακή) εμφάνιση της Σάρα Εράνι απέναντι στη Φλάβια Πενέτα, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τη συμπατριώτισσά της στον δεύτερο γύρο του US Open...

"Νιώθω πίεση, όλα είναι πολύ δύσκολα για εμένα", παραδέχτηκε η Νο.5 τενίστρια στον κόσμο. "Δεν απολαμβάνω την παρουσία μου στα κορτ και αυτό είναι το χειρότερο για έναν τενίστα. Αν βγεις και παλέψεις, όλα είναι εντάξει. Το θέμα είναι όταν δεν παλεύεις".

Η 26χρονη Ιταλίδα ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια ότι έχει φτάσει στο σημείο να μην θέλει να παίζει! "Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, είναι μια νέα κατάσταση για μένα και την ομάδα μου και πρέπει να βρούμε μια λύση. Δεν θέλω να βγαίνω στο κορτ. Δεν θέλω να παίζω. Νιώθω πολύ άσχημα, δεν θέλω να βρίσκομαι στο κορτ. Πρέπει να βρω ένα κίνητρο για να παλέψω. Ελπίζω όλο αυτό να με κάνει πιο δυνατή, να βρω τη λύση και να νιώσω καλύτερα". Η Εράνι είπε ακόμα ότι για τέσσερις μέρες πριν το τουρνουά είχε προβλήματα ύπνου και δεν ήθελε να βγει στο γήπεδο. Όταν το έκανε, είχε χάσει την όρεξή της για μάχη.

Η Σερένα Γουίλιαμς, μαθημένη στην πίεση του πρωταθλητισμού, δεν είχε να πει πολλά ως συμβουλή στη συναθλήτριά της. "Μερικές φορές έχεις μια δύσκολη μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χειρίζεσαι σωστά την πίεση. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή τενίστρια".

 

Τελευταία Νέα