Χάνει και η Σερένα
Τελικός των γυναικών στο Masters του Οχάιο και λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ραντεβού στα κορτ της Νέας Υόρκης για το τελευταίο Γκραν Σλαμ της σεζόν, η Λευκορωσίδα πανηγύρισε το τρόπαιο στο Western & Southern Open με μια επική ανατροπή!
Η Σερένα έδειχνε να βαδίζει σε μια ακόμη εύκολη επικράτηση η «Βίκα» όμως αυτή τη φορά είχε διαφορετική άποψη, μετά την απώλεια του πρώτου σετ. Δυναμική εμφάνιση από την Νο2 τενίστρια στον κόσμο η οποία με 2-6, 6-2 7-6 έβαλε τη σφραγίδα της στο Σινσινάτι και πάει πλέον με άλλη ψυχολογία στο US Open, μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.
Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της Αζαρένκα επί της Σερένα σε σκληρή επιφάνεια μετά τον τελικό στην Ντόχα στο ξεκίνημα της σεζόν και 3η στο σύνολο σε 15 αναμετρήσεις, ενώ πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο μέσα στο 2013 και 17ο στην καριέρα της
«Είναι μια μεγάλη νίκη. Ήταν σπουδαίο παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον τρόπο που γύρισα το ματς. Ήταν μια μεγάλη μάχη», σχολίασε η νικήτρια λίγο μετά το τέλος του μεγάλου τελικού.
Από την άλλη η Σερένα παραδέχθηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου της, λέγοντας: «Έπαιξε πολύ καλά. Ήταν πολύ επιθετική στα δύο τελευταία σετ. Είναι σπουδαία τενίστρια. Δεν είναι τυχαίο που κερδίζει Γκραν Σλαμ και τα πηγαίνει τόσο καλά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΠΑΟΚ – Δυστύχημα στη Ρουμανία: Συσσωμοί η οικογένεια του Δικεφάλου στην Τούμπα για την επιμνημόσυνη δέηση
- ΠΑΟΚ - δυστύχημα στη Ρουμανία: Ο Βρούτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής του πρωταθλήματος
- Παραλίγο ξύλο στο Θάντερ-Πέλικανς: Ο Ντορτ γράπωσε από την φανέλα τον Φίαρς (vid)