Με ανατροπή ο Νόλε

Gazzetta team
Με ανατροπή ο Νόλε
Σκούρα τα βρήκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Ντένις Ιστόμιν, αλλά η ουσία είναι ότι πέρασε στα προημιτελικά του Rogers Cup και συνεχίζει την πορεία του προς το θρι πιτ!
O 26χρονος Σέρβος είδε τον τενίστα από το Ουζμπεκιστάν (Νο.66 στον κόσμο) να κάνει το... παιχνίδι της ζωής και να προηγείται στα σετ, ωστόσο έφερε τα πάνω κάτω και πήρε τη νίκη με 2-6, 6-4, 6-4 σε 2 ώρες και 7 λεπτά. Μετά το τέλος του αγώνα, όπως είχε προαναγγείλει, χόρεψε και πάλι στους ρυθμούς του "Get Lucky", αλλά αυτή τη φορά φορώντας περούκα! Επόμενος αντίπαλος για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο είναι ο Ρισάρ Γκασκέ, που άφησε εκτός διοργάνωσης τον Κέι Νισικόρι με 1-6, 6-3, 6-3.
Λίγο νωρίτερα, οι Καναδοί είδαν δύο... παιδιά τους να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά! Ο Βάσεκ Πόσπισιλ έκανε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας με 7-5, 2-6, 7-6(5) τον Τόμας Μπέρντιχ, Νο.5 του ταμπλό, ενώ θέση έκλεισε και ο Μίλος Ράονιτς. Ο Νο.13 τενίστας στον κόσμο λύγισε με 7-5, 6-4 τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο τενίστες χρειάστηκαν ιατρικά τάιμ άουτ. Ο Πόσπισιλ θα αντιμετωπίσει στην οκτάδα τον Νικολάι Νταβιντένκο, που κέρδισε με 6-4, 6-3 τον Άλεξ Μπογκομόλοφ Τζούνιορ και ο Μίλος θα μονομαχήσει με τον Έρνεστς Γκούλμπις. Το τέταρτο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Μαρίνκο Ματόσεβιτς.
Μεγάλη νίκη η Πέτρα
Η Πέτρα Κβίτοβα έβαλε φρένο στη Σαμάνθα Στόσουρ και με το 6-3, 6-3 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rogers Cup στο Τόρόντο. Εκεί θα συναντήσει τη Σοράνα Κιρστέα, που απέκλεισε με 6-3, 6-4 τη Γέλενα Γιάνκοβιτς. Το εισιτήριο για την οκτάδα πήρε και η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, η οποία λύγισε με 6-3, 7-6(4) τη Ρομπέρτα Βίντσι και θα αντιμετωπίσει τη Να Λι. Θυμίζουμε ότι τα άλλα δύο ζευγάρια της φάσης των "8" είναι Γουίλιαμς-Ριμπαρίκοβα και Ραντβάνσκα-Εράνι.
 

Τελευταία Νέα