Νικητής ο Γκρανόγερς στην Αυστρία

Gazzetta team
Νικητής ο Γκρανόγερς στην Αυστρία
Ο Μαρσέλ Γκρανόγερς έκανε την ανατροπή στο τουρνουά του Κίτσμπουελ, σηκώνοντας την κούπα κόντρα στον Χουάν Μόνακο, Νο2 του ταμπλό, με 2-1 σετ.

Ξεπερνώντας γρήγορα το καταστροφικό πρώτο σετ, όπου δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα γκέιμ, ο Ισπανός, Νο8 του ταμπλό γύρισε… τούμπα το ματς και με 0-6, 7-6, 6-4 πανηγύρισε τον 4ο τίτλο στην καριέρα του, μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα και δεύτερο στην Αυστρία μετά το 2007.

«Το μυαλό μου ήταν στο αεροδρόμιο, όμως συνέχισα να παλεύω και άρχισα να παίζω καλύτερα στο δεύτερο σετ», παραδέχθηκε ο Γκρανόγερς ο οποίος θα αναχωρήσει άμεσα για το Μόντρεαλ, για το Rogers Cup.

Ο Ισπανός, ο οποίος από την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στο top40 της παγκόσμιας κατάταξης, αναδείχθηκε νικητής σε τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 2011, όταν είχε κατακτήσει το τουρνουά της Βαλένθια και πάλι κόντρα στον Μόνακο, έχοντας πλέον 3-1 νίκες επί του Αργεντίνου.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν τα κατάφερα σήμερα. Το σκορ δεν λέει ψέματα και πρέπει να συγχαρώ τον Μαρσέλ γιατί ήταν πολύ καλύτερος από εμένα», τόνισε από την πλευρά του ο Μόνακο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα