Μετωπική Ραντβάνσκα-Λισίτσκι!

Gazzetta team
Μετωπική Ραντβάνσκα-Λισίτσκι!
Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και Σαμπίν Λισίτσκι έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά του τουρνουά Γουίμπλεντον, μετά τις μεγάλες νίκες που πήραν επί των αντιπάλων τους στην οκτάδα!

Η 24χρονη Πολωνή, η μοναδική από το Top5 που συνεχίζει στη διοργάνωση, κέρδισε τη Να Λι με 7-6(5), 4-6, 6-2 και συνεχίζει την προσπάθειά της να κάνει... ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό του βρετανικού Grand Slam. Η Νο.4 τενίστρια στον κόσμο έδειξε την κλάση της στο καθοριστικό σετ και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με κλειστή την οροφή του κεντρικού κορτ, αφού η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο Λονδίνο.

Η Λισίτσκι, από την άλλη, δεν έμεινε στον θρίαμβό της επί της Σερένα Γουίλιαμς. Έκανε άλλη μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο χορτάρι και ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Κάια Κανέπι, την οποία κέρδισε με 6-3, 6-3. Πήρε έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα της και δείχνει, πραγματικά, έτοιμη να κάνει την υπέρβαση στην καριέρα της! Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (4/7).

 

Τελευταία Νέα