Δέχθηκε απειλές η Κέρμπερ

Gazzetta team
Δέχθηκε απειλές η Κέρμπερ
Η Αντζελίκ Κέρμπερ, όπως και άλλα μεγαλύτερα ονόματα του ταμπλό, αποχαιρέτησε νωρίς το Γουίμπλεντον, δεχόμενη μετά την ήττα της απειλές για τη ζωή της, μέσω διαδικτύου.

Η 25χρονη Γερμανίδα, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε στον δεύτερο γύρο από την Εσθονή, Κάια Κανέπι, Νο46 στον κόσμο, κάτι που δεν άρεσε σε αρκετούς που είχαν ποντάρει τα λεφτά τους πάνω της. Η Κέρμπερ δεν ήταν η μοναδική που έπεσε θύμα έκπληξης, ήταν όμως εκείνη που πλήρωσε το μάρμαρο για τις τους συνεχόμενους αποκλεισμούς των «μεγάλων» του ταμπλό.

«Σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο και πολύ πόνο», «Να καείς στην κόλαση», «Εύχομαι να σπάσεις και τα δυο σου χέρια», «Τι απογοητευτική εμφάνιση από το… γουρούνι», είναι μόνο κάποια από τα μηνύματα που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Γερμανίδα, η οποία πάντως δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, λέγοντας μόνο πως η Κανέπι: «έπαιξε καταπληκτικά στο τρίτο σετ και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Η Ένωση Γυναικών του αθλήματος (WTA) ερευνά την υπόθεση, ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτει σοβαρός λόγος για να απευθυνθεί η αθλήτρια στην αστυνομία.

 

Τελευταία Νέα