«Ψήνεται» ματς Μάρεϊ-Σερένα!

Gazzetta team
«Ψήνεται» ματς Μάρεϊ-Σερένα!
Από τη στιγμή που η Σερένα Γουίλιαμς δείχνει να... παίζει μόνη της σε όλες τις διοργανώσεις, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν αντιμετώπιζε τενίστα του αντίθετου φύλου!
Ίσως, μάλιστα, πολύ σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε κόντρα στον Νο.2 τενίστα του κόσμου! Όλα ξεκίνησαν όταν πριν μερικές μέρες ένας follower του Άντι Μάρεϊ τού έστειλε στο twitter το εξής μήνυμα: "Θεωρώ ότι η Σερένα μπορεί να σε κερδίσει στο χόρτο. Και δεν κάνω πλάκα". Ο 26χρονος Βρετανός, κολλημένος με το ίντερνετ και τα social media, δεν δίστασε να απαντήσει: "Κι εγώ το πιστεύω! Ίσως μπορούμε να κανονίσουμε κάτι για να δούμε πόσο κοντά μπορώ να φτάσω".
Το θέμα, όμως, δεν έληξε εκεί. Ο Μάρεϊ το συνέχισε και στη στήλη που έχει στο σάιτ του BBC, με αφορμή το τουρνουά Γουίμπλεντον: "Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί της, αλλά είναι απίστευτη τενίστρια και νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να δει άνδρες εναντίον γυναικών. Έχει γίνει στο παρελθόν με τον Τζίμι Κόνορς και τη Μαρτίνα Ναβρατίλοβα. Τι λέτε για το Λας Βέγκας;".
Οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία και έθεσαν το... ζήτημα στην 31χρονη Αμερικανίδα, μετά το χθεσινό ματς της με την Καρολίν Γκαρσία. "Αλήθεια; Θέλει να παίξει μαζί μου; Είναι σίγουρος; Θα έχει πλάκα. Αμφιβάλλω αν θα πάρω πόντο, αλλά θα έχει πλάκα. Είναι μάλλον ένας από τους τρεις ανθρώπους που δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω. Αλλά, ναι, θα κάνουμε λίγο σόου".
Η Σερένα το... προχώρησε και επέλεξε και την επιφάνεια, όπου θα ήθελε να γίνει το ματς. "Μάλλον στο χώμα. Λατρεύει το χόρτο, το ίδιο και εγώ, όμως σίγουρα θα το έκανα στο χώμα". Για μια φορά, πάντως, θα έχουμε... αγωνία για τον νικητή. Διότι στα τελευταία της ματς, η Γουίλιαμς μάλλον κάνει πάρτι με τις αντιπάλους της...
 

Τελευταία Νέα