Κανένα πρόβλημα η Σερένα

Gazzetta team
Κανένα πρόβλημα η Σερένα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πόσα γκέιμ θα πάρει η αντίπαλος; Αυτή είναι η μοναδική απορία που έχουμε πλέον πριν τα ματς της Σερένα Γουίλιαμς!
Η Μάντι Μινέλα κατάφερε να κερδίσει τέσσερα, το ένα μάλιστα με μπρέικ. Η 27χρονη από το Λουξεμβούργο έχασε 6-1, 6-3 από την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, αλλά τα πήγε μια χαρά! Σερένα είναι αυτή, πόσα παραπάνω να κάνεις; Η ουσία είναι ότι η Μινέλα απόλαυσε κάθε στιγμή της στο κεντρικό κορτ και έφυγε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι! Επόμενο εμπόδιο της Γουίλιαμς στην πορεία της προς την υπεράσπιση του τίτλου στο Γουίμπλεντον είναι η ανερχόμενη Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία, που λύγισε με 6-3, 6-4 τη Ζι Ζενγκ.
Με το δεξί ξεκίνησε και η Να Λι, η οποία απέκλεισε με 6-1, 6-1 τη Μικαέλα Κράιτσεκ και θα περιμένει Γκοβόρτσοβα ή Χάλεπ, ενώ την πρόκριση πήρε και η Σαμάνθα Στόσουρ μετά τη νίκη της με 6-1, 6-3 επί της Άνα Σμιέντλοβα. Η Αυστραλέζα θα τεθεί αντιμέτωπη στον δεύτερο γύρο με την Όλγα Πόυτσκοβα, που άφησε έξω την Αράντσα Ρους.
Η Μάντισον Κις... στεναχώρησε το κοινό, αφού υπέταξε με 6-3, 7-5 τη Χέδερ Γουάτσον και θα παίξει με τη Μόνα Μπαρτέλ, που επικράτησε με 6-3, 4-6, 7-5 της Μόνικα Νικολέσκου. Πέρασε και η 42χρονη (!) Κιμίκο Ντάτε Κρουμ, μετά το 6-0, 6-2 σε βάρος της Καρίνα Γουίτεφτ.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα