Βρήκαν τον δρόμο Μάσα, Βίκα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Αρκετές δυσκολίες αντιμετώπισαν Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα, όμως υπέταξαν τις αντιπάλους τους και πέρασαν στις "16" του Ρολάν Γκαρός.
Η 26χρονη Ρωσίδα κέρδισε με 6-1, 7-5 την Ζι Ζενγκ, αλλά η Κινέζα βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο δεύτερο σετ. Προηγήθηκε με 4-1, όμως η Μάσα κατάφερε να κάνει το 4-4 και να ολοκληρώσει το έργο της με μπρέικ στο δωδέκατο γκέιμ. Στον επόμενο γύρο η κάτοχος του τίτλου θα αντιμετωπίσει τη Σλόουν Στίβενς, που απέκλεισε τη Μαρίνα Εράκοβιτς με 6-4, 6-7(5), 6-3.
Η Βίκα, από την άλλη, χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίδας Αλιζέ Κορνέ με 4-6, 6-3, 6-1. Η Νο.3 τενίστρια στον κόσμο θα συναντήσει τώρα την ανανεωμένη Φραντσέσκα Σκιαβόνε, που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τη Μαριόν Μπαρτολί (6-2, 6-1), Νο.13 του ταμπλό. Στη φάση των "16" πέρασε και η Μπέθανι Μάτεκ Σαντς, η τενίστρια που απέκλεισε τη Να Λι, μετά τη νίκη της σε βάρος της Πάουλα Ορματσέα με 4-6, 6-1, 6-3 και περιμένει Κιριλένκο ή Βέγκελε.
Ακάθεκτος ο Κέι
Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Κέι Νισικόρι, ο οποίος επικράτησε με 6-3, 6-7(3), 6-4, 6-1 του φορμαρισμένου και... γηπεδούχου Μπενουά Περ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους "16". Με μεγάλη μάχη, ο 24χρονος τενίστας κατάφερε να φέρει στο τάι μπρέικ το ματς στα ίσα, αλλά στη συνέχεια (ειδικά στο τέταρτο σετ) φάνηκε να καταρρέει. Να σημειώσουμε ότι προς το φινάλε του δεύτερου σετ ο Περ τιμωρήθηκε με ποινή ενός πόντου, αφού θεωρήθηκε ότι έλαβε οδηγίες από τον προπονητή του. Παρότι πήρε τελικά το σετ, τα νεύρα του Γάλλου φάνηκαν να επηρεάζονται... Ο Ιάπωνας λογικά πέφτει τώρα πάνω στον Ράφα Ναδάλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.