Δυναμική πρεμιέρα η Σαράποβα

Gazzetta team
Δυναμική πρεμιέρα η Σαράποβα
Πρεμιέρα με το δεξί έκανε η Μαρία Σαράποβα στο Παρίσι. Δυναμική εμφάνιση από τη Ρωσίδα που προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο με 2-0 σετ κόντρα στην Σου Γέι Σίε από την Κινεζική Ταϊπέι.

Είναι κάτοχος του τίτλου και δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο. Έστω κι αν οι πρώτοι αγώνες για τα μεγάλα φαβορί δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Η «Μάσα» επιβεβαίωσε απλά και άνετα τη δυναμική της και με 6-2, 6-1 σε 54 λεπτά «καθάρισε» την Σίε, βλέποντας πλέον την επόμενη αντίπαλό της.

Αυτή θα είναι η Καναδή Γιουτζίνι Μπουσάρντ η οποία νίκησε από την πλευρά της την Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα με 6-1, 7-6.

Θέση για τον 2ο γύρο έκλεισε και η Αντζελίκ Κέρμπερ, Νο8 του ταμπλό. Μπορεί η συμπατριώτισσά της Τζούλια Γκόργκες να μάζεψε βαλίτσες νωρίς, η νεαρή Γερμανίδα όμως δεν ακολούθησε τον ίδιο δρόμο. Με 7-6, 6-2 κόντρα στην επίσης Γερμανίδα Μόνα Μπαρτέλ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα βρει απέναντί της την Σλοβάκα Ζάνα Κεπέλοβα, η οποία απέκλεισε την Αμερικανίδα, Κριστίνα ΜακΧάλε με 7-6, 2-6, 6-4.

Μαζί τους και η Ρομπέρτα Βίντσι, Νο15 του ταμπλό. Η Ιταλίδα νίκησε την οικοδέσποινα, Στεφανί Φόρετζ Γκασόν με 6-3, 6-0 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Γκαλίνα Βοσκομπόεβα από το Καζακστάν, η οποία επικράτησε της Αμερικανίδας Γκρέις Μιν με 4-6, 6-4, 7-5.

 

Πρόκριση και για την Σλόουν Στίβενς, Νο17. Η νεαρή Αμερικανίδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιταλίδας Κάριν Κναπ με 6-2, 7-5 και στην επόμενη φάση θα βρει απέναντί της τη συμπατριώτισσά της Βάνια Κινγκ, μετά τη νίκη της με 7-6, 6-1 κόντρα στην Ρουμάνα, Αλεξάντρα Κανταντού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα