Άφωνος και ο Τόνι Ναδάλ!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η τρελή πορεία του Ράφα Ναδάλ μετά την επτάμηνη απουσία του από τα κορτ εκπλήσσει ακόμα και τον προπονητή του!
"Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Ράφα είναι Νο.1 στο ATP Race", είπε ο θείος Τόνι. "Έχει παίξει πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε, ίσως τεχνικά να είναι καλύτερος και από πριν. Βέβαια, στη Μαδρίτη φτάσαμε πολύ κοντά στην ήττα από τον Φερέρ, που θα σήμαινε 700-800 πόντους λιγότερους, ενώ στη Ρώμη παραλίγο να χάσουμε από τον Γκούλμπις. Ο Ραφαέλ ήξερε πώς να αντιμετωπίσει και τις δύο περιπτώσεις, όμως στον αθλητισμό η πραγματικότητα αλλάζει πολύ εύκολα".
Οι ήττες-έκπληξη του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν αλλάζουν την εικόνα που έχει ο Ισπανός για τον Νο.1 τενίστα στον κόσμο. "Στο ματς με τον Μπέρντιχ τού έλειψε η αποφασιστικότητα, παρόλο που είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο αξιόπιστος τενίστας και σίγουρα ένας από τους υποψήφιους για τον τίτλο στο Παρίσι".
Ο προπονητής του Ράφα, από την άλλη, επιμένει ότι ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα διεκδικήσει με αξιώσεις το τρόπαιο στο Ρολάν Γκαρός. "Δεν τον βλέπω μεταξύ των φαβορί. Τα δικά μου φαβορί είναι ο Τζόκοβιτς, ο Φερέρ και ο Ραφαέλ. Ντελ Πότρο, Μπέρντιχ και Ντιμιτρόφ μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδό τους και να βρεθούν ανάμεσα στους υποψήφιους. Δεν βλέπω τον Φέντερερ, γιατί είναι ο νόμος της ζωής. Κάποιος που έχει κερδίσει τόσα πολλά, όπως ο Ρότζερ, δεν θα θυσιαστεί σε μια επιφάνεια που δεν είναι η αγαπημένη του. Στο Γουίμπλεντον και το US΄Open μπορεί να είναι το φαβορί, όχι όμως στο Ρολάν Γκαρός".
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.