Φέντερερ: «Πολύ καλός για εμένα»

Gazzetta team
Φέντερερ: «Πολύ καλός για εμένα»
Είναι περιττό να πούμε πόσο κακοδιάθετος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ρότζερ Φέντερερ. Το Ρολάν Γκαρός, όμως, πλησιάζει και αναγκαστικά κοιτάει μπροστά.

«Το ματς σίγουρα δεν πήγε όπως περίμενα», είπε ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο, που ηττήθηκε για τρίτη φορά σε τελικό στη Ρώμη. «Έχασα πολλά εύκολα forehand και σημαντικούς πόντους. Ήταν πολύ καλός για εμένα. Είναι ο πιο top spin παίκτης που αντιμετώπισα στο τουρνουά, η αλλαγή ήταν μεγάλη. Προσπάθησα να παίξω πιο επιθετικά αλλά δεν ήταν η μέρα μου. Είχα, πάντως, μια καλή εβδομάδα, είδα πώς μπορώ να παίξω και τι πρέπει να διορθώσω».

Ο Ράφα Ναδάλ μοιάζει ανίκητος στο χώμα. Μπορεί κάποιος να τον κερδίσει στο Παρίσι. «Είναι δύσκολο, όμως το έκανε ο Νόβακ στο Μονακό. Έχουμε, ωστόσο, πολύ τένις μπροστά μας και δεν σκεφτόμαστε μόνο τον Ράφα. Έχω στο μυαλό μου μόνο αυτόν που είναι απέναντί μου στο κορτ. Αν τον συναντήσεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος για να τον αντιμετωπίσεις. Έχει κάνει ένα φοβερό comeback και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν. Είναι σταθερός και βελτιώνεται συνέχεια, οπότε θα είναι δύσκολο. Δεν ήταν έκπληξη για μένα η πορεία του στο χώμα. Η έκπληξη είναι ότι το κάνει κάθε χρόνο. Ήξερα ότι θα επέστρεφε μόνο όταν θα ήταν 100% έτοιμος».

Ο Ρότζερ θα ξεκουραστεί για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το Ρολάν Γκαρός, που ξεκινάει στις 26 του μήνα.

 

Τελευταία Νέα