Ζέσταμα ο Ναδάλ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Ράφα Ναδάλ έκανε ό,τι χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση στον αυριανό τελικό του Mutua Madrid Open, όπου θα παλέψει για τον 23ο Masters τίτλο στην καριέρα του!
Ο αριστερόχειρας τενίστας επικράτησε του συμπατριώτη του Πάμπλο Αντούχαρ με 6-0, 6-4 και θα διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο στην ισπανική πρωτεύουσα κόντρα σε Μπέρντιχ ή Βαβρίνκα. Ο Ράφα δεν άφησε τον αντίπαλό του να πάρει ούτε ανάσα στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο πιέστηκε μέχρι το 4-4. Στο σημείο αυτό, όμως, έκανε το μπρέικ και καθάρισε την πρόκριση μετά από 76 λεπτά αγώνα.
Ήταν η 22η νίκη του Ναδάλ σε ισάριθμους χωμάτινους ημιτελικούς Masters και αύριο ο Ισπανός θα προσπαθήσει να βάλει στην τροπαιοθήκη του τον 55ο τίτλο του (τον 40ο στο χώμα). Και μην ξεχνάμε ότι από τότε που επανήλθε στη δράση έχει λάβει μέρος σε επτά τουρνουά και έχει καταφέρει να φτάσει σε όλους τους τελικούς!
Όσο για τον Αντούχαρ; Μπήκε αγχωμένος στο ματς, όμως στο δεύτερο σετ ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και έβγαλε πολύ όμορφες φάσεις! Στην πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικό Masters δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο μπαμ (δεν είναι και εύκολο πράγμα...), αλλά τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την απίστευτη πορεία του στη διοργάνωση. Μπήκε στο τουρνουά με wild card και απέκλεισε κατά σειρά Τσίλιτς, Ίσνερ και Νισικόρι! Και με τους 360 βαθμούς που πήρε για την πρόκρισή του στην τετράδα, από το Νο.113 θα βρεθεί πολύ κοντά στο Top 50 την προσεχή Δευτέρα!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.